nedelja, 24. julij 2011

MasterCard Hranilnica LON

PLAČILNA KARTICA Activa MasterCard je posebna kombinirana kartica s široko domačo in mednarodno veljavo. V Sloveniji jo uporabljate na 20.000 prodajnih mestih ali kot kartico MasterCard, v tujini pa kot kartico MasterCard na prodajnih mestih po vsem svetu. Je kreditna kartica posebne vrste, saj z njo plačujete obveznosti le enkrat mesečno.



Uporaba

Omogoča vam nakup blaga in storitev v Sloveniji (prodajna mesta z oznako Activa ali MasterCard) in v tujini (prodajna mesta z oznako MasterCard). Z njo nakupujete v samopostrežnih trgovinah, veleblagovnicah, diskontih, butikih, specializiranih trgovinah, hotelih, kampih, ... Prav tako vam omogoča tudi dvig gotovine na bankomatih z oznako MasterCard v Sloveniji in tujini ob uporabi vaše osebne številke PIN in v bankah z oznako MasterCard v Sloveniji ter tujini.

Poslovanje

Obveznosti v domači in tuji valuti, ki izhajajo iz poslovanja s to kartico, poravnavate s transakcijskega računa enkrat mesečno, 8., 18. ali 28. O opravljenem prometu vas hranilnica redno obvešča po pošti v posebnem izpisku. Obveznosti v domači in tuji valuti, ki izhajajo iz poslovanja s kartico, se poravnavajo v evrih. Kartica velja 4 leta.

Prednosti

  • odveč so skrbi, ali imate pri sebi vsak trenutek dovolj gotovine, kartica MasterCard je dobrodošla na preko 14 milijonov prodajnih mest po vsem svetu,
  • hitro in udobno plačevanje blaga in storitev doma in v tujini,
  • mesečno plačilo porabe na dan, ki ga izberete sami (8., 18., 28. v mesecu),
  • mesečni izpisek s specifikacijo porabe za vašo osebno evidenco.

Plačilno kartico vam izdamo v najkrajšem času, s priporočeno pošto jo dobite na dom, PIN pa prevzamete v vaši poslovni enoti. Zaposleni v hranilnici so strokovno usposobljeni za nudenje vseh potrebnih informacij glede rokovanja s kartico ter vam bodo z veseljem svetovali. Letna članarina za plačilno kartico Activa MasterCard znaša 12,60 EUR.

Cenik:
1. Clanarina
1.1. poravnava preko trajnega naloga 12,60 EUR
1.2. poravnava preko položnice 17,00 EUR
2. Pristojbine za dvigovanje gotovine v Sloveniji – 10,00 % od zneska posamezen dvig oz. min 10,50 EUR,
max 14,70 EUR
3. Pristojbine za dvigovanje gotovine v tujini – 10,00 % od zneska posamezen dvig oz. min 10,50 EUR,
max 14,70 EUR
4. Izdelava opomina 8,40 EUR
5. Blokacija kartice 8,40 EUR
6. Deblokacija PINa 4,20 EUR
7. Izdelava nove kartice 10,00 EUR
8. Neupravicena reklamacija 6,50 EUR


Hranilnica LON

Ni komentarjev:

Objavite komentar